Pechhulp Vergelijken

Wat is pechhulp eigenlijk?

Wat zijn verschillen en waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je even op moet letten als je pechhulp wilt afsluiten. Allereerst is het dekkingsgebied belangrijk. Zoek jij pechhulp voor alleen in Nederland, of ga je ook met de auto naar het buitenland? Daarnaast moet je beslissen of je ook pechhulp wilt in jouw eigen woonplaats. De helft van alle autopech gebeurt in de eigen woonplaats.

Er zijn persoonsgebonden pechhulpservices en op kenteken. Rijdt er vaak iemand anders in jouw auto kies dan voor pechhulp op kenteken. Bekijk de goedkoopste pechhulp op kenteken indien jij jouw auto vaak deelt. Let ook op het aantal maximale claims per jaar, oftewel hoe vaak kan jij hulp inschakelen. Zeker met oudere auto's kan het voorkomen dat jij meerdere keren per jaar pech krijgt.

Leeftijd van jouw auto

De prijs van pechhulp hangt sterk af van de leeftijd van jouw auto. Voor een jonge auto zijn de prijzen een stuk voordeliger dan voor oudere auto's. Logisch natuurlijk omdat jonge auto's minder vaak pech krijgen. Bekijk de goedkoopste pechhulp voor auto's onder de 5 jaar indien jij in het bezit bent van een auto met een bouwjaar van 2012 of later.

Is jouw auto 10 jaar of ouder dan is het goed opletten. Bijna alle pechhulp aanbieders verzekeren geen auto's die ouder zijn dan 15 jaar. Bij sommige pechhulp services kan je wel klant blijven, maar ze accepteren geen nieuwe klanten met auto's ouder dan 15 jaar. Is jouw auto wel ouder dan 10 jaar maar jonger dan 15 jaar ga dan naar de goedkoopste pechhulp voor auto's ouder dan 5 jaar.

Pechhulp en autoverzekering?

Ben je toch bezig met het vergelijken van premies, neem dan gelijk jouw autoverzekering onder de loep. Bekijk de autoverzekeringen met GRATIS pechhulp en bespaar flink wat geld. Afgelopen jaar stapte slechts 7,7% over naar een andere autoverzekering. Veel autoverzekeringen worden elk jaar verlengd, zonder dat men naar de premie kijkt. Grote kans dat jij al jaren teveel betaald voor jouw autoverzekering. Het is aan te raden om jouw autoverzekering ieder jaar onder de loep te nemen en te kijken of je nog kunt besparen. Bekijk en vergelijk de goedkoopste autoverzekering en vergelijk diverse aanbieders met elkaar. Overstappen is vaak binnen 10 minuten gebeurt en je hoeft jouw huidige autoverzekering niet op te zeggen. Wil je toch alleen pechhulp afsluiten, bekijk hieronder dan de acties en aanbieders van dit moment.